Skriv ut denne siden

Healingutdanning

Healing er en fantastisk helsefremmende prosess, som du også kan lære deg selv, slik at du kan forbedre din helse og velvære .

Reiki healing, Theta healing, Hvittids healing, Reconnection healing, Referansepunkt healing, Intuitiv healing og Krystallhealing er noen kjente navn på healing som en energibehandling du kan bruke for å styrke din egen energi eller hjelpe andre. Noen av våre medlemmer har gått kurs i reconnection healing og her kan du finne kurs:  http://www.TheReconnection.com

 

Nedenfor er en oversikt over nettsteder og personer som tilbyr  kurs og utdanning for deg som vil lære hvordan du kan styrke din egen energi og hvordan du kan hjelpe andre:

http://www.else-egeland.org -   Else Egeland er godgjent medlem i DNH og har drevet healingkurs i 30 år. Else Egeland er også æresmedlem i DNH.

http://www.einartyholdt.no - Einhar Tyholdt driver kurs i blant annet Thetahealing og er godkjent healer i DNH, registrert i Brønnøysund.

http://www.rainbow-reikihealing.no  Else Karin Hovrud driver kurs i reiki healing. Hun er godkjent medlem av DNH

http://www.embracelife.no Tine Larsen driver kurs både for nybegynnere og viderekommende i energimedisin/healing.

http://www.aglynne.no - Anne Grethe Lynne driver blant annet med fjernhealing. Hun er godkjent medlem av DNH og registrert healer i alternativregisteret.

http://www.lk-helhetsterapi.no Linda Kronbæck har kurs i healing.

Introkurs i healing Theresa Tolmie MCGrane, Fredrikstad er godkjent healer i DNH og registrert i Brønnøysund.

 

Selvutvikling og healing

http://www.referansepunkt.no Azaris Tommy Fredriksen er godkjent healer i DNH og driver utdanning i healing.

http://www.ingunnbrattlid.com Personlig livsbalanse for deg som vil komme i kontakt med og utvikle dine intuitive healingevner.

http://www.mariannebehn.no  Marianne Behn driver krystallakademiet. Rosenterapeut og healer. Tilbyr kurs i selvutvikling  og healing.

 

Andre:

http://www.aruna.no - Selvutvikling for deg som vil komme i kontakt med og utvikle dine healingevner